FINO Keď sa počíta vzhľad difúzora

01. október 2020

FINO je najtenší difúzor Climecon selection a vyčnieva iba 12 mm zo steny. Tenká a jednoduchá štruktúra difúzora z neho robí neoddeliteľnú súčasť moderného a štýlového interiéru. Subtílny dizajn umožňuje tiež takmer neobmedzené možnosti v tradičnejšom prostredí.

 

ARCHITEKTÚRA
Zapustený difúzor je hlboký iba 12 mm, čo z neho robí najtenší ventil v našom výbere.
Vďaka svojej inovatívnej konštrukcii ponúka FINO subtílnu alternatívu k dotvoreniu architektúry v modernej budove. Paletu farieb je možné použiť buď na zriedenie chlopne do okolitej steny, alebo na zvýraznenie kontrastnou farbou.

VZDUCHOVÝ DIZAJN
Tichý výkon FINO bez prievanu je založený na optimálnom počte husto rozmiestnených perforácií štvorcového tvaru. Prietok privádzaného vzduchu do miestnosti je vyrovnaný a má nízku rýchlosť, keď sa dostane do okupovanej zóny.
Ventil je nastavený za mriežkou pomocou magnetických prúžkov, ktoré odpudzujú nečistoty a prach. Nastavovanie zariadenia je ľahké a spoľahlivé pomocou ochranného plechu.

ĽAHKO SA INŠTALUJE
Vďaka inovatívnym magnetickým prúžkom nie sú na pripevnenie mriežky potrebné žiadne skrutky ani iné častice pripevnenia.
Tento výber pokrýva tri najbežnejšie veľkosti potrubí v bytových a kancelárskych budovách, vďaka čomu je ventil ideálny pre tieto vlastnosti. Vďaka inteligentnému nastavovaciemu mechanizmu je inštalácia rýchlejšia.